De geiten

HomeDe geiten

We hebben op dit moment 4 geiten lopen bij Het Lachende Paard. Twee dwerggeitjes genaamd Puck en Pip en twee grotere geiten Genaamd Diva en Foetsie. Puck en Pip zijn broer en Zus en Foetsie is de zoon van Diva. De geiten vallen bij aankomst bij de boerderij direct op, al is het alleen al omdat ze graag laten horen en zien dat ze er zijn.

Puck & Pip

Puck en Pip zijn twee lieve, kleine, ondeugende dwerggeitjes die sinds 25 Juni 2016 bij Het Lachende Paard zijn komen wonen. Puck is het zwarte bokje, en Pip is een wit geitje. Toen ze bij ons kwamen waren ze pas tien weekjes oud en nog heel erg schuw, maar ondertussen zijn het de leukste en gekste knuffelgeitjes van Tuindorp! Als je aan het hek komt staan zullen Puck en Pip je luid begroeten terwijl ze naar het hek huppelen.

Diva & Foetsie

Diva en “Foetsie” zijn moeder en zoon. Diva is al sinds de oprichting van Het Lachende Paard vaste bewoner van de geitenstal en gaat dus al heel wat jaartjes mee. “Foetsie” werd een aantal jaren geleden geboren. Waar Diva een rustige, lieve geit is met veel vertrouwen, is Foetsie vanaf het begin af aan een stuk zelfstandiger.

UA-91411848-1