Help jij ons met jouw bijdrage?

Tijdens storm Eunice is de schuilgelegenheid voor onze paarden kapot gewaaid. De schuilstal stond er al 11 jaar en onze paarden gebruikten deze voor beschutting bij sneeuw/hagel/regen, hevige wind of felle zon. Helaas worden de kosten niet gedekt door de verzekering, maar een goede schuilstal is wel van groot belang voor het welzijn van de paarden.

We werken hard om de financiering rond te krijgen. Jij kunt ons hierbij helpen door te doneren via geef.nl. Zie de QR code en website hiernaast.

Wat gebeurt er met jouw geld?
We bouwen een nieuwe schuilstal voor onze paarden in hun paardenpaddock. Elke bijdrage helpt en is meer dan welkom!

Doneer nu en help onze paarden aan een warme schuilstal!

Alvast bedankt voor je hulp!

Wat is Het Lachende Paard?

Het Lachende Paard is een stichting en een bijzonder terrein aan de rand van Utrecht.

Onderdeel van de stad en toch helemaal buiten, los van de stedelijke hectiek. Met een groep van 20 vrijwilligers werken wij elke dag met veel plezier aan het onderhoud van het terrein en het verzorgen van de dieren.

Een plek waar wij en vele buurtbewoners genieten van onze dierenvrienden.

Hoe halen wij geld op?

Om de nieuwe schuilstal te kunnen betalen hebben we een bedrag van € 8820,- nodig, helaas vergoedt de verzekering de schade niet en moeten we dus op zoek naar alternatieve vormen van financiering.

Eén van deze financieringsvormen is een aanvraag die we hebben gedaan bij het initiatievenfonds van de gemeente Utrecht. Hiervoor hebben wij bijna 400 handtekeningen ingezameld. De andere vorm is dus deze geefactie. Waarbij elke bijdrage, hoe groot of klein ook, ons verder helpt richting ons doel: een mooie nieuwe schuilstal voor onze paarden.

Evenementen & acties

Houd onze website en social mediakanalen in de gaten voor de evenementen en activiteitendie wij organiseren voor de geefactie, zoals:

> Wandelen met de ezels > Boerenbootcamp > Mozaïekworkshop

UA-91411848-1