Baasje op vakantie: genieten van vrijheid en haar terugkomst

HomeEen dag uit het leven vanBaasje op vakantie: genieten van vrijheid en haar terugkomst

Baasje op vakantie: genieten van vrijheid en dat ze terugkomt!

IMG_8699Hallo allemaal, daar ben ik weer! Het gaat heel goed met mij, op die vervelende vliegen na…

Mijn baasje was 3 weken op vakantie, dat betekent ook voor mij vakantie!! Ik heb heerlijk gras gegeten, met Ollie gespeeld, en lekker in het zand liggen zonnen. Toch begon ik me na een tijdje wel een beetje te vervelen, want de hele tijd niks doen daar hou ik niet zo van!

Toen kwam mijn baasje thuis en omdat zij nog vakantie had, heeft ze mij heeeel veel aandacht gegeven! We hebben heel veel gedaan en ze heeft me weer veel geleerd. Dat een grote rode bal niet eng hoeft te zijn, bijvoorbeeld!

IMG_8691En ik heb heel goed leren springen, over tonnen heen! Ze heeft ook veel op mijn rug gezeten, wat ik nog wel een beetje gek vind, maar langzaamaan begin ik te begrijpen dat het allemaal wel meevalt. Dan is ze heel trots op mij!

Het allerleukste was, na een heeele lange tijd, weer eens op buitenrit naar het park! Ollie ging met me mee, want dat vinden onze baasjes heel gezellig (en wij ook!). Ik vond het wel een beetje spannend maar ik gedroeg me heel braaf! Zelfs bij auto’s, voetballers en honden bleef ik rustig. Zijn jullie niet trots? Mijn baasje was dat in ieder geval wel! We vonden het allebei heerlijk om weer eens lekker eropuit te gaan.

Hopelijk neemt ze me snel weer mee!

 

UA-91411848-1